Maak kennis met Newasco Van Houten Heemstede

Bij ons familiebedrijf Newasco houden we van persoonlijk contact, korte lijnen en kwaliteit. Een bedrijf waar mensen zich thuis voelen. Want medewerkers zijn als familieleden en zo voelen ze het zelf ook. Een mooi startpunt voor optimale dienstverlening.

Veel mensen kennen de oorspronkelijke plek van Newasco Van Houten aan de Blekersvaart nog steeds. Het standbeeld van de lakenbleker herinnert aan de vroegere jaren. Nu, aan de Nijverheidsweg, werken we elke dag met passie aan uw was. Maak kennis met een aantal medewerkers en lees over hun passie in hun werk en leven.

Dit zijn onze medewerkers

Paul

Paul

Financieel directeur 
passie werk: Voor mijn werk wil ik graag doen wat ik leuk vind en waar ik plezier aan beleef. Dat wil ik uitstralen en overbrengen aan de medewerkers en aan klanten.
Het geeft mij voldoening als ik door de productieruimte kan lopen en zie dat alles volgens plan verloopt.
passie privé: Geluk met de kinderen, mijn bootje, mijn Jeep, muziek maken.

Robert

Robert

Algemeen directeur 
passie werk: Klanten blij maken, en ervoor zorgen dat onze wasserij een topproduct blijft leveren!
passie privé: Fietsen, hardlopen en gezelligheid.

Paulina

Tessa

Frontoffice medewerker
passie werk: Samen met mijn collega’s een fijne sfeer creëren op de werkvloer, en het werk zo goed mogelijk verrichten. Weten dat je een ander kan helpen is voor mij elke keer weer een goed begin van de dag.
passie privé: Genieten van familie en vrienden om me heen, en hier een hoop plezier van hebben.

Quinita

Linda

Financieel administratief medewerker
passie werk: In een prettige sfeer samenwerken met collega’s en zorgen dat het werk goed geregeld is voor de cliënten.
passie privé: Mijn gezin, kleinkinderen, hardlopen, wandelen en lezen.

Esther

Esther

Account manager 
passie werk: De uitdaging en het streven om het zowel voor u als mijn collega’s goed te regelen.
passie privé: Familie en vrienden; om voor en met elkaar te genieten van het leven.

Saskia

Saskia

Account manager
passie werk: Voor mijn klanten alles zo goed en snel mogelijk regelen.
passie privé: Leuke dingen doen met mijn gezin, familie en vrienden.

Yasemin

Yasemin

Hoofd service
passie werk: Newasco zo goed mogelijk vertegenwoordigen bij de klant en de taken en verantwoordelijkheden die mij worden opgedragen zo goed mogelijk en succesvol uit te voeren.
passie privé: Klaarstaan voor mijn gezin en familie. Respect tegenover jong en oud, sterk in je schoenen kunnen staan. Zolang er respect is en een glimlach dan kan een samenwerking bijna niet misgaan zowel op het werk als in je privé leven.

Beata

Dennis

Productieleider
passie werk: De klant is Koning, iedere dag weer! Daarvoor wil ik alles wat in mijn macht ligt gebruiken. Hoe meer was we iedere dag in behandeling nemen hoe beter. Dat wil namelijk zeggen dat de klanten tevreden over ons zijn omdat ze ons bijvoorbeeld hun persoonlijke kleding toevertrouwen. Hier mogen we met zijn allen trots op zijn.
passie privé: Mijn passie privé ligt in Nepal. Ik ben een aantal keer in Nepal geweest en het geeft mij een gevoel van nederigheid als ik zie hoe de mensen daar er met soms zonder geld of spullen er toch iedere dag het beste van proberen te maken. Een voorbeeld voor mij!

Astrid

Eline

Account manager
passie werk: Schoon linnengoed is voor iedereen van belang om fris de dag door te komen. Ik haal er plezier uit wanneer ik weet dat wij bij elke klant kunnen voldoen aan hun wensen, door middel van maatwerk. Dat Newasco van Houten een familiebedrijf is, is te merken aan de samenwerking die onderling aangegaan wordt, om het beste eruit te halen voor de klanten. Elke ochtend de wasserij instappen voelt als thuiskomen!
passie privé: Wanneer ik niet op de wasserij ben, ben ik veel te vinden in de sportschool waar ik mezelf elke dag weer uitdaag om het beste uit mezelf te halen.

Abdel

Abdel

Productieleider
passie werk: Een goede sfeer op de werkvloer creëren om het beste uit de mensen te halen en te zorgen dat alles volgens de planning de deur uit gaat.
passie privé: Mijn gezin, familie en vrienden. Voetballen. Hardlopen.

Astrid

Ryanda

HR manager
passie werk: Door het creëren van een prettige werkomgeving werk ik mee aan het realiseren van de beoogde doelstellingen. De kracht zit in de kwaliteit van de mensen.
passie privé: Naast mijn werk heb ik een fijn sociaal leven waarmee ik er graag opuit ga.

Mehmet

Mehmet

Productieleider
passie werk: Het werk goed regelen, zodat alles goed verloopt op de werkvloer.
passie privé: Genieten van het leven, eten, familie en vrienden.